BlizzCon - BlizzConline

BlizzCon 2020 erstattes av nettbasert variant

BlizzConline går av stabelen i februar.

Blizzard

I mai kunngjorde Blizzard at sin årlige spillmesse – BlizzCon – var avlyst på grunn av koronarelaterte utfordringer. Den gang ble det hintet om en nettbasert variant i stedet, og som sagt, så gjort.

Årets Cosplay-konkurranse foregår på nett.
Blizzard

Via sine nettsider kunne Blizzard denne uken melde at BlizzConline, det offisielle reservearrangementet, skal holdes 19.-20. februar 2021. Opplegget skal visstnok «levere ånden til BlizzCon i nettbasert form», med et program spekket med fanfokuserte aktiviteter som cosplay og Murloc-parader.

Utover dato og navn er det riktignok tynt med informasjon. Selskapet har for eksempel ikke sagt om det blir noen Virtual Ticket denne gangen, billetten som vanligvis gir fans tilgang på diverse sceneshow under messa og digitalt innhold til Blizzard-spill.

Ettersom det enda er en stund til BlizzConline er det vanskelig å spå hva vi kan få se av nye spill. Vi vet imidlertid at Blizzard jobber med Diablo IV og Overwatch 2, som begge ble avduket under fjorårets messe. Det har også gått rykter om TV-serier basert på både Diablo og Overwatch.

I andre Blizzard-nyheter avduket utvikleren nylig dato for den neste World of Warcraft-utvidelsen. Shadowlands lanseres 27. oktober, og for første gang i nettrollespillets historie skal nivåtaket reduseres – fra 120 til 60.

LES OGSÅ: Rykter hevder at Diablo 2 kommer i oppusset utgave dette året »

Siste fra forsiden