World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands kommer 27. oktober

Blizzard viste to nye videoer om utvidelsespakken.

Som en del av Gamescoms åpningsshow ble en god del tid viet den neste World of Warcraft-utvidelsen, Shadowlands. Ikke minst fikk spillet en ny trailer som kunngjorde spillets slippdato: 27. oktober i år. Den traileren kan du se over.

I tillegg fikk vi se en animert kortfilm som tar for seg tematikken til utvidelsen: etterlivet. Sylvanas Windrunner har åpnet en vei inn til dødsriket Shadowlands, og historien handler om å stoppe henne. Videoen ser du nedenfor.

I videoen følger vi derimot Uther Lightbringer, som nå befinner seg i området Bastion. I tillegg til Bastion-området skal spillere få utforske Maldraxxus, Ardenweald, Revendreth og Maw. Her vil man støte på fire forskjellige grupper, hvorav spillere velger seg én som de ønsker å representere for å tjene belønninger som utstyr og andre bonuser.

I tillegg kommer det nye gruppeområder og raids, samt store endringer til nivåsystemet. Etter Shadowlands skal det å stige i nivå bli mer meningsfylt. Som en del av dette e det nye nivåtaket 60, ned fra nåværende 120 i Battle for Azeroth. Spillere som allerede er på maksnivå nå, begynner på nivå 50 i Shadowlands.

Les mer om World of Warcraft: Shadowlands »

Afterlifes: Bastion-kortfilmen. (Video: Blizzard Entertainment)

Siste fra forsiden