EA demonstrerer Burnout 3

Hvis du stikker innom Øyafestivalen i Oslo, kan du få prøvekjørt det etterlengtede bilspillet Burnout 3: Takedown.

Electronic Arts vil nemlig være til stede under årets Øyafestival, som går av stabelen torsdag i neste uke (12. - 14. august). Her vil de demonstrere en spillbar versjon av Burnout 3: Takedown, slik at det norske publikum vil kunne prøvekjøre spillet for aller første gang. Burnout teltet vil bli å finne midt i handlegata på festivalområdet. Silje Grønli hos EA forteller:

- Ettersom musikk er blitt en større og større del av spill opplevelsen og EA alltid har vært foregangsselskap på dette området, føler vi det passer bra å presentere dette spillet på en rockefestival. Burnout 3 preges av at det inneholder over 40 rocka låter av kjente band som Ash, Ramones og Franz Ferdinand. Samtidig som vi har prøvd å finne frem til noen av de mest interessante up & coming bandene på scenen i dag, som Mooney Suzuki, Von Bondies og Reggie And The Full Effect.

Burnout 3 lanseres 9. september, og kommer til PS2 og Xbox. For mer informasjon om dette aggressive bilspillet kan du sjekke produktsiden vår. Vi har nylig tatt spillet i nærmere øyesyn, og vil publisere en sniktitt på mandag.

Siste fra forsiden