EA forteller om Sims på Wii

MySims er spesielt designet for Wii og DS. Her oppfordres spillerne til kreativitet i sukkersøte omgivelser.

The Sims-franchisen finner stadig nye måter å utvide seg på, og nå har Electronic Arts kommet med den offisielle kunngjøringen av MySims, en ny serie The Sims-spill spesielt designet for Wii og DS.

Pressemeldingen forteller at MySims introduserer en sjarmerende rollebesetning av vimsete figurer, og setter fokus på kreativitet, og den type åpent gameplay vi kjenner fra tidligere spill i serien. Det hele starter med at du lager din egen leketøyaktige Sim, og her får du massevis av muligheter.

Spillet foregår i en hyggelig men uorganisert by, hvor spillerne får mulighet til å forandre på alt og gjøre byen til deres egen. Ved hjelp av en rekke byggeklosser, unike mønstre og kreative verktøy, kan spillerne designe møbler og innretninger, tegne nye hus og arbeidsplasser og omforme hele landskapet om de vil.

Underveis blir spillerne kjent med byens innbyggere, som den travle borgermesteren Rosalyn P. Marshall og den italienske kokken Gino Delicioso. Mange av disse figurene trenger hjelp, og Gino vil for eksempel gjerne ha en restaurant. Hver lille jobb du gjør bidrar til at byen vokser, og når den utvides får du tilgang til nye og spesielle byggeklosser.

MySims vil lanseres for Wii og Nintendo DS mot slutten av 2007. Mer informasjon finner du snart på seriens nettsted.

Siste fra forsiden