EA kunngjør Burnout 5

EA har kunngjort Burnout 5 for PS3 og Xbox 360, og lover oss det ypperste innen grisekjøring.

Burnout 5 foregår i den oppdiktede byen Paradise City, som i følge Electronic Arts representerer de optimale omgivelsene for ødeleggelsesracing. Du får nemlig ubegrenset mulighet til å skape kaos i byens gater, som kommer med en godt utbygd infrastruktur som bare venter på å bli rotet til av uvettige bilførere.

Electronic Arts forteller at hver minste del av omgivelsene i Burnout 5 er bygd for å levere den kjente opplevelsen fra Burnout-serien, og at hver gate er en mulighet til å grisekjøre mens hvert kryss er en mulighet til å lage vanvittige kollisjoner. Men vær oppmerksom - racingmiljøet i Paradise City er nådeløst, og for dem er det ikke nok å bare slå deg på målstreken. De gir seg nemlig ikke før bilen din ligger vraket i grøfta.

Alex Ward, som er sjefsdesigner hos Criterion, forteller at Burnout 5 er bygd opp fra grunnen og opp til PlayStation 3 og Xbox 360. Denne gangen får vi blant annet en skademodell som gir spillerne mulighet til praktisk talt å rive bilene i to, og EA skryter i tillegg av de mest eksplosive kollisjonene i seriens historie.

Burnout 5 kommer i salg til neste år, og er under utvikling hos EA-eide Criterion Games i Storbritannia.

Siste fra forsiden