Tiger Woods på banen igjen

EA med nytt spill

Årets golfspill fra EA støtter Sonys nye kontrollsystem.

Electronic Arts fortsetter samarbeidet med den amerikanske golfspilleren Tiger Woods, og nå har de kommet med offisiell informasjon om årets golfutgivelse.

Tiger Woods PGA Tour 11 kommer til PS3, Xbox 360 og Wii. Mens Wii-utgaven har støtte for MotionPlus-systemet for et mer nøyaktig kontrollsystem, kommer PS3-versjonen med støtte for Sonys nye bevegelsessensitive kontroller.

Hvor er tigeren?

Fjorårets utgivelse fikk massevis av skryt for sitt MotionPlus-kontrollsystem på Wii, så det at årets versjon også inkluderer mulighet for samme type kontroll på PS3 er definitivt en god nyhet.

Den andre store nyheten er at Tiger Woods PGA Tour 11 inkluderer den prestisjetunge Ryder Cup. Her får du sette sammen et lag og konkurrere om det gjeve trofeet, i en rekke ulike konkurranseformater.

Spillet inkluderer også støtte for nettbasert flerspiller på Xbox 360 og PS3, og opp til 24 spillere kan konkurrere på nettet.

Wii-utgaven får på sin side to nye måter å kontrollere slaget på. Advanced Plus vil lese både rotasjon og vinkel på slaget, mens Tour Pro vil også ta hensyn til hvor på den virtuelle ballen slaget treffer. Tour Pro bruker en førstepersons synsvinkel for full realisme.

Tiger Woods PGA Tour 11 lanseres 8. juni, og en versjon vil også komme i salg for iPhone.

Siste fra forsiden