Battlefield - enspiller

EA ruster opp for å lage Battlefield med enspillerkampanje

Ser etter utviklere til sitt nye spillstudio.

EA

EA har begynt prosessen med å hyre inn utviklere til et nytt Seattle-basert spillstudio. Teamet skal jobbe med Battlefield, og blant tingene som skal lages er en enspillerkampanje.

Battlefield 2042 er ikke spesielt populært blant fans av serien.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Dermed vender serien tilbake til sin tradisjonelle enspillerformel, etter at modusen uteble fra Battlefield 2042. Akkurat hvordan konseptet vil fungere denne gangen eller hvilket spill det er snakk om – EA jobber visst med flere innslag i serien – er uvisst, men en av jobboppføringene inneholder noen få detaljer.

– Din jobb blir å omfavne alle kjerneprinsippene fra Battlefield-serien og sørge for at de veves inn alle lag i en mesterlig designet enspillerkampanje, lyder stillingsannonsen for en designsjef.

Videre snakker annonsen om fortsatt støtte for spillet etter lansering, samt om å ha en mentalitet som setter spillernes ønsker først.

Seattle-studioet ble opprinnelig dannet mot slutten av 2021, med Halo-skaper Marcus Lehto utnevnt som sjef. På toppen av hele Battlefield-sirkuset sitter tidligere Respawn-sjef Vince Zampella, som skal styre utviklingen av både det nevnte enspillerspillet og minst ett annet spill som er under utvikling hos studioet Ripple Effect.

Battlefield 2042-utvikler DICE skal for øvrig også være fullt fokusert på skytespillserien. I et intervju med Gamesindustry.biz sa studiosjef Rebecka Coutaz nylig at DICE jobber utelukkende med Battlefield, og dermed ikke har tid til mindre prosjekter som for eksempel Mirror's Edge.

Vi var ikke videre imponert over Battlefield 2042.
Vår anmelder kalte spillet «det sorteste fåret i serien» »

Siste fra forsiden