Battlefield 2042

EA varsler store endringer for Battlefield-serien

Respawn-sjefen tar over, skal lage et større univers med flere spillopplevelser.

EA

EA og DICE la denne uken frem planer for å overhale Battlefield-serien på omfattende vis. Serien har nå fått ny ledelse, og fremover skal fokuset bli på å utvide Battlefield-universet med flere spillopplevelser.

Respawn-sjefen tar over

Som Gamespot meldte torsdag har DICE-sjef Oskar Gabrielson forlatt skuta. Det kommer bare noen dager etter at sjefsdesigneren for Battlefield trakk seg for å begynne i ny jobb hos et annet selskap.

Inn kommer Vince Zampella, som tar over styringen av Battlefield. Zampella er kjent for å ha startet både Call of Duty-studioet Infinity Ward og Titanfall-studioet Respawn Entertainment, og var med å lage den populære Portal-modusen for Battlefield 2042 gjennom studioet Ripple Effect.

I forbindelse med overhalingen i toppen har EA også kunngjort endringer for Battlefield-serien. Heretter skal serien utvides til et større og sammenkoblet univers, med mer Battlefield spredt over flere forskjellige «opplevelser».

Akkurat hvordan Battlefield-universet skal se ut er foreløpig uklart. Zampella har imidlertid antydet at Ripple Effect jobber med et nytt spill, mens et annet EA-studio – ledet av Halo-skaper Marcus Lehto – får jobben med å bygge nye Battlefield-fortellinger.

Den nye sjefen påpeker imidlertid at arbeidet fortsetter med å fikse opp Battlefield 2042. Det trøblete spillet har allerede fått flere oppdateringer siden lanseringen, og EA lover å snekre videre på opplevelsen i lang tid fremover.

LES OGSÅ: Farming Simulator 22 har flere spillere enn Battlefield 2042 på Steam »

Siste fra forsiden