Battlefield 2042 - Game Pass

Nå kommer Battlefield 2042 til Xbox Game Pass Ultimate og EA Play

EA lokker også med gratis prøveperioder på samtlige plattformer.

Battlefield 2042 vil snart bli tilgjengelig via Xbox Game Pass Ultimate og EA Play uten ekstra kostnad. Det bekreftet EA torsdag, i en ny YouTube-video som du kan se over.

Skytespillet ankommer abonnementstjenestene i forbindelse med lansering av den tredje sesongen med innhold. EA har ikke satt noen nøyaktig slippdato, men ting tyder på at sesongen begynner rundt månedsskiftet november/desember.

Neste måned kommer utvikleren også til å rulle ut gratis prøveperioder for Battlefield 2042. Disse kommer til samtlige plattformer der spillet er tilgjengelig, men hva og hvor lenge man får spille er enda ikke bekreftet.

Les vår anmeldelse av Battlefield 2042 »

Ellers i videoen la EA frem detaljer om overhalinger og justeringer som ankommer Battlefield 2042 i løpet av spillets to neste sesonger. Sesong tre vil blant annet introdusere et mer tradisjonelt klassesystem, men spesialistene forsvinner riktignok ikke helt.

Teamet har innholdsplanen klar frem til sesong fire. Etter den tid venter enda mer innhold, lover EA, men akkurat hva som er på programmet vet vi ikke enda.

Det neste Battlefield-spillet skal ha en enspillerkampanje.
Nytt utviklerstudio tar på seg jobben »

Siste fra forsiden