Battlefield 2042 - battle royale

DICE jobber visstnok med battle royale-variant for Battlefield 2042

Ny rapport hevder også at EA planlegger et Overwatch-inspirert Battlefield.

EA

EA og DICE la nylig frem en strategi for å utvide Battlefield 2042-universet, med blant annet nye spillopplevelser. Akkurat hvordan disse opplevelsene skal se ut gikk partene ikke ut med, men basert på en ny rapport blir en av dem i hvert fall battle royale.

Tom Henderson om utviklingen av og fremtiden til Battlefield 2042. (Video: Tom Henderson)

Rapporten stammer fra Battlefield-insider Tom Henderson, som har avslørt en rekke nyheter om spillserien tidligere. I en ny YouTube-video forteller Henderson at en ny battle royale-variant er på vei til Battlefield. Angivelig skal denne komme «i nær fremtid», men trolig ikke i løpet av det neste halvåret.

Henderson hevder videre at det neste spillet i Battlefield-serien blir en slags Overwatch-variant. I stedet for store slag med haugevis av spillere vil det neste Battlefield by på mindre kamper med fokus på spesialister og deres ulike egenskaper.

Ellers inneholder den 30 minutter lange videoen en grundig gjennomgang av utviklingsprosessen for Battlefield 2042, i et forsøk på å forklare hva som gikk galt for det kraftig kritiserte spillet. Battlefield 2042 har nesten utelukkende fått slakt av både spillere og anmeldere, inkludert fra vår egen Andreas Bjørnbekk.

– Nei, Battlefield 2042 er rett og slett ikke ferdig. Ikke på langt nær, i det minste ikke på PC. Her er et skall av det Battlefield-serien er så utrolig god på, nemlig intense slag med konkrete mål, kule enkeltkamper og alt som skjer rundt, lød konklusjonen i vår anmeldelse.

LES OGSÅ: Sjefsdesigneren for Battlefield 2042 forlater DICE »

Siste fra forsiden