Battlefield 2042 – Season 3: Escalation

Battlefield 2042 har fått et kart satt til Sverige

Svenske DICE har et nytt kart til spillets tredje sesong som er satt i hjemlandet.

Sverige har blitt den nye slagmarken i Battlefield 2042 – eller i hvert fall én av dem. Med lanseringen av Season 3: Escalation denne uken har spillet fått et knippe nye kampområder, og det nyeste kartet, Spearhead, skal være plassert i utviklerens egen bakgård.

Spearhead-traileren.

Kartet får spesiell oppmerksomhet i den nyeste traileren til tredje sesong, og viser et industrianlegg som minner mest om et forvokst, halv-futuristisk IKEA-lager, parkert midt i et øde dalføre nær en innsjø i fjellheimen.

Traileren ser du til høyre.

Les vår anmeldelse av Battlefield 2042 »

Dette er det første kartet plassert i Sverige, siden tidligere kampområder har holdt seg til mer tradisjonelle omgivelser fra første og andre verdenskrig – eller land som USA, Russland og Kina i mer moderne konflikter.

Kartet kommer samtidig med bearbeidelsen av klassesystemet som var varslet til denne sesongen. I tillegg følger snart utbedringer av kartene Manifest og Breakaway.

Sesongen begynte 22. november, og vil være tilgjengelig med Xbox Game Pass Ultimate og EA Play, samt free-to-play i korte perioder i desember.

Det neste Battlefield-spillet skal ha en enspillerkampanje.
Nytt utviklerstudio tar på seg jobben »

Siste fra forsiden