Battlefield 2042

Sjefsdesigneren for Battlefield 2042 forlater DICE

Skal ha vært planen i lengre tid.

EA

Fawzi Mesmar forlater EA denne uka, etter to år som sjef for design hos DICE. Det melder nettstedet VGC.

Mesmar har siden 2019 vært en sentral figur i arbeidet med Battlefield V, Star Wars Battlefront II og Battlefield 2042. Sistnevnte har fått knallhard kritikk fra fans, men dette skal ikke være grunnen til at sjefsdesigneren nå forlater sin stilling.

I en intern e-post sendt ut til EA-ansatte denne uka forteller Mesmar at det hele tiden var planen å forlate DICE etter lanseringen av Battlefield 2042.

– Jeg har fått et tilbud som jeg ikke kunne si nei til hos et annet selskap som har ventet på meg til vi slapp Battlefield 2042. Det var kjempeviktig for meg å være her med teamet idet vi nådde denne historiske milepælen, skrev Mesmar.

DICE skal allerede ha en erstatter klar til å ta over fra neste uke. Hvem det blir er foreløpig ikke bekreftet, men tilsynelatende vil arbeidet med å fikse Battlefield 2042 fortsette uten store problemer.

Tirsdag la utvikleren frem en omfattende plan for å introdusere haugevis med endringer og forbedringer basert på tilbakemeldinger fra spillere.

Det begynner med en oppdatering på torsdag, som gjør våpen mer treffsikre. Ytterligere to oppdateringer skal ut før juleferien, men disse har foreløpig ikke fått noen dato. Du kan lese mer om kommende Battlefield 2042-endringer på spillets nettside.

Vi var ikke videre begeistret for Battlefield 2042.
Les vår anmeldelse av skytespillet »

Siste fra forsiden