EA sikrer seg Portal 2

Den etterlengtede hjernetrimmeren får utgiver.

Valve har i lang tid hatt en distribusjonsavtale med EA om sine spill, og nå er det klart at denne utvides til også å gjelde Portal 2. EA vil distribuere den kommende hjernetrimmeren gjennom sitt EA Partners-program.

Spillet kommer i salg for Xbox 360, PS3 og PC, og skal lanseres i april.

Klarer ikke laste video

Det første Portal-spillet ble lansert som et av tre spill i The Orange Box (hvor vi også fikk det til nå siste spillet i Half-Life-eposet, samt det populære hattespillet Team Fortress 2), og bød på en intelligent, tilfredsstillende og perfekt balansert opplevelse med massevis av humor.

Portal 2 utvider konseptet fra originalen betraktelig, og i tillegg til å manipulere spillseriens kjente teleporteringsportaler får du en rekke andre hjelpemidler. Her inkluderes slim eller maling, som sprutes på overflater i spillet. Når du så beveger deg over disse får du nye egenskaper.

Vi tok en titt på Portal 2 på sommerens E3, og Lasse Lervik var imponert:

– Portal 2 ligger an til å bli et verdig steg videre for kultfenomenet. Her skal nye verktøy og en mye lengre historiedel utgjøre rammeverket for en svært utfyllende opplevelse. Valve ser virkelig ut til å gjøre alt de kan for å overgå det forrige spillet i det som nå er en serie, og det ser ut som om mye skal gå galt for at de ikke lykkes med det.

Stikk innom spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden