EA tabbet seg ut – streamet Titanfall 2-traileren under E3-generalprøven

Respawn har sluppet den offisielle traileren etterpå.

Alt gikk ikke helt etter planen for EA søndag kveld norsk tid. Som man vanligvis gjør i forkant av større presentasjoner, kjørte selskapet en generalprøve for å sjekke at alt var i orden før teppet faller klokken 22:00.

Det eneste problemet var at det hele fungerte for bra.

Streamet Titanfall 2

Av en eller annen grunn ble de første minuttene av generalprøven streamet direkte på selskapets YouTube-kanal, noe som gjorde at alle som ville kunne se Titanfall 2-avdukingen en god del timer for tidlig.

EA reagerte kjapt, men det går selvfølgelig ikke an å fjerne noe fra Internett. Derfor har Titanfall 2-utvikler Respawn Entertainment nå gitt ut traileren i forkant konferansen, siden den allerede gikk sin seiersrunde på internettfora verden over.

Traileren – som du kan se øverst – introduserer oss til enspillerkampanjen. Vi får et lite innblik i det som virker å være det sentrale dramaet mellom en av Titan-robotene og piloten hans. Og ja, masse eksplosjoner og sånt også.

Vi fikk også en slippdato. Titanfall 2 kommer 28. oktober, til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Nyvinninger

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i mars 2013, men spillerbasen sank kraftig etter kort tid. Vår anmelder beskrev spillet som et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff, men trakk frem den overfladiske historien som en unødvendig distraksjon. Om oppfølgeren lykkes bedre, nå som spillet har fått en mer utarbeidet enspillerkampanje, får vi se i høst.

Det var allerede lekkaser om Titanfall 2 for noen uker siden:
Titanfall 2 tar i bruk gripekrok og får større kart ifølge lekkasje »

Les alt om årets E3 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden