EA-topp avviser snakk om nyversjoner av Mass Effect

– Vi ønsker å fokusere på fremtiden, sier Peter Moore.

Electronic Arts

Fans som venter på nyversjoner av Mass Effect-spillene fikk nylig grunn til å være optimistiske, med nyheten om at EA kikket på mulighetene for å bringe serien til nyere konsoller. Bare to uker senere er håpet imidlertid så godt som knust, etter nye uttalelser fra EA-topp Peter Moore.

I et intervju med IGN fortalte Moore at EA ikke er interessert i å lage nyversjoner av gamle spill, fordi selskapet heller vil se mot fremtiden:

EA vil heller fokusere på sine nye spill, som Mass Effect: Andromeda.
EA, stillbilde fra E3 2015

– Jeg ble spurt om nyversjoner en gang og svarte at det er noe vi bare ikke gjør. Vi har mange svært talentfulle utviklerstudioer rundt omkring i verden som fokuserer på å levere nye spill, nye opplevelser og flere og flere nettbaserte tjenester, sa Moore.

Han forklarte videre at EA kjenner til den store etterspørselen, og at nyversjoner av Mass Effect-serien ville bety lettjente penger for selskapet. Likevel er han fast bestemt på å ikke la noe ta fokuset vekk fra selskapets nye prosjekter, som for eksempel Mass Effect: Andromeda:

– Har vi noen utviklerteam som ikke er opptatt med andre ting akkurat nå? Nei, det har vi ikke. Man kan finne lettjente penger overalt i denne bransjen, men fokuset bør ligge på spilleren og det å levere nye spill og opplevelser. Vi har skylappene våre på, og ser mot fremtiden, sier Moore.

EA viste nylig frem mer av Mass Effect: Andromeda.
Se E3-traileren for det kommende spillet »

Siste fra forsiden