EA vil utkonkurrere Tony Hawk

Electronic Arts har nå kunngjort SKATE, et rullebrettspill for PS3 og Xbox 360.

Til nå er det Activision og Tony Hawk som har hatt taket på rullebrettsjangeren, men nå må de forberede seg på knallhard konkurranse fra verdens største spillutgiver. Electronic Arts har nemlig kunngjort SKATE, et rullebrettspill til Xbox 360 og PS3.

Dette er ikke første gangen EA lager rullebrettspill.

EA forteller at spillet leverer en ekte følelse av å kjøre rullebrett, ved hjelp av innovative kontroller, et autentisk kamera og omgivelser som reagerer på det du gjør. Spillet kommer dessuten med profesjonelle utøvere som Danny Way og PJ Ladd. Produsent Scott Blackwood forteller:

- Spillet vårt tilbyr et rullebrettmekka både for skatere og gamere som søker den definitive og autentiske rullebrettopplevelsen. Vi fokuserer på å fange følelsen av å kjøre rullebrett, og vårt innovative kontrollsystem, fysikkdrevne animasjoner og intelligente kameraer jobber sammen for å levere det som blir det nærmeste man kommer å faktisk kjøre rullebrett.

Pressemeldingen forteller videre at spillets fysikkdrevne animasjonssystem vil sikre at hvert eneste triks du utfører er unikt. Spillet utvikles av EA Black Box (en del av EA Canada), og EA håper det vil levere all moroa, kreativiteten, stilen og kulturen rundt rullebrettkjøring uten alle de brekte beina og de endeløse timene med øvelse som følger med hobbyen i virkeligheten.

Siste fra forsiden