EA nedprioriterer dataspillerne

EA nedprioriterer dataspillerne

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I dag er det slik at spill aldri er komplette ved lansering – ikke egentlig. Om det er ekstra oppdrag eller nye biler eller våpen, spillmakere har blitt flinke til å lokke med ekstrainnhold som svir hull i lommeboka.

Need for Speed: Hot Pursuit er ikke annerledes i dette henseendet, nedlastbart innhold er allerede på vei til Criterions glimrende racingtittel. De dårlige nyhetene er at PC-eierne aldri vil få se noe til den kommende nedlastbare pakken Super Sports Pack, heller ikke det som er lengre frem i tid, skal vi tro en EA-representant:

– Vi har begrenset med ressurser slik at vi er ikke i stand til å levere nytt innhold til alle plattformene.

Representanten kunne berolige litt med å si at PC-eierne ikke vil bli snytt for patcher og lignende vedlikeholdsarbeid verken nå eller i fremtiden, men det ser altså ut til at ekstra baner og biler aldri vil være tilgjengelig for PC-eiere.

Bør PC-spillerne føle seg snytt?

Les også: Anmeldelse: Need for Speed: Hot Pursuit
Les også: Er du lat og utålmodig nok?
Les også: Anmeldelse: Poker Night at the Inventory


(Kilde: CvG)

Kommentarer (15)

Forsiden akkurat nå

Til toppen