Eksklusiv og dyr Gran Turismo 4-prolog

Miniutgaven av Gran Turismo 4, som også fungerer som en stor demo, skal lanseres neste måned. Men det blir en dyr demo.

Som vi har skrevet tidligere er ikke Gran Turismo 4 Prologue Signature Edition noe mer enn en innledning til fullversjonen, som i følge de siste ryktene skal lanseres en gang på høsten. Den spesielle utgivelsen vil inneholde fire baner og 38 biler fra fullversjonen av spillet. Prologen som blir gitt ut i Europa i mai, er noe modifisert i forhold til den som japanerne fikk med seg som en trøst etter at spillet ble utsatt også der.

Endringene inkluderer blant annet en videobeskjed fra Gran Turismo-skaperen Kazunori Yamauchi, en DVD som viser hvordan spillet har blitt til, og tips for hvordan man blir en god sjåfør. Eiere av prologoen vil også bli belønnet med en spesiell minnebrikke, som gir dem en pangstart i fullversjonen.

Vi trodde tidligere at prisen ville reflektere at dette bare var en stor demo, men alt tyder nå på at prisen for denne prologen vil ligge på omtrent 300 kroner i Norge. Utgivelsen vil komme i et begrenset opplag, men vil være i salg i ordinære spillbutikker landet rundt.

- Gran Turismo 4: Prologue Signature Edition er et "must" for alle tilhenger og samlere av serien, og vil gi føreren en mulighet til å trene og perfeksjonere seg før lanseringen av Gran Turismo 4 senere i år, forteller David Reeves, president i Sony Computer Entertainment Europe.

Det er knyttet store forventninger til Gran Turismo 4. De tidligere spillene i serien har med få unntak høstet lovord fra media og spillere, og det kommende er et av årets mest lovende PS2-eksklusive titler. Spillet inneholder en ny fysikkmotor som skal sikre enda mer realisme, samtidig som det lover å være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere spill i serien har vært.

Med over 500 autentiske biler (inkludert, for første gang i seriens historie, kabrioleter) og en hel haug med baner, skulle spillet i alle fall ha mye å by på. Grafikken skulle heller ikke skuffe noen, da GT4 ser ut til å bli et av de lekreste PS2-spillene så langt.

Siste fra forsiden