Eksklusive videoer fra Forbidden Siren

Vi har sikret oss to eksklusive videoklipp fra det kommende grøsserspillet Forbidden Siren.

Forbidden Siren er et nytt grøsserspill fra Sony, og det ser faktisk svært spennende ut. Vi har som eneste norske spillside fått tillatelse til å vise to filmer fra spillet to uker før noen andre. Filmene ser ikke ut til å vise reelt gameplay, men illustrerer godt den uhyggelige stemningen spillet skryter av.

Spillet foregår i den lille japanske landsbyen Hanyuda. Byen har akkurat blitt angrepet av onde makter, innbyggerne har nesten uten unntak møtt en skjebne verre enn døden. Spilleren får kontrollere ti ulike overlevende som hver er fanget i sin egen tilsynelatende håpløse kamp for livet. Med din hjelp klarer de kanskje å unnslippe de fryktelige skapningene som en gang var venner og familie.

Spillet har ti ulike hovedpersoner og inneholder 75 episoder som foregår over en tredagers periode, og her har utviklerne gjort noe spennende. Episodene presenteres nemlig ikke i kronologisk rekkefølge. Hvis du tenker deg Quentin Tarantino sin klassiske film Pulp Fiction forstår du hvordan dette foregår - spillet hopper frem og tilbake i tid, og du kan for eksempel risikere å møte folk som du i en tidligere episode har sett bli drept.

For mer informasjon kan du lese vår tidligere dekning av spillet eller ta en titt på spillets hjemmeside. Forbidden Siren kommer ut til PS2 i mars.

Filmene kan du laste ned her:

Siste fra forsiden