Eksklusivt Buzz-spill for PS3

Sony har kunngjort neste-generasjons Buzz, med fem tusen spørsmål, onlinestøtte og mulighet til å lage egne oppgaver.

Spørrespillet Buzz har blitt en knallsuksess på PS2, og nå er serien i ferd med å ta steget over til Sonys nyeste konsoll. Buzz: Quiz TV skal lanseres i mars neste år, og gir oss flere nyheter.

Spillet kommer med fem tusen spørsmål, og emnene som dekkes er musikk, sport, film, generell viten og livsstil. Spillerne kan selv velge om de vil fokusere på ett emne, eller hoppe fra emne til emne underveis.

Til nå har Buzz-serien fokusert på lokal flerspiller i sofaen, men nå får man også mulighet til å møte motstandere fra hele verden. For ekstra moro kan vennegjengen danne lag, og så konkurrere med andre lag over nettet. Sony snakker også om nettbaserte mesterskap og ligaer.

PlayStation 3 ser ut til å fokusere mye på brukerskapt innhold, og i Buzz!: Quiz TV får brukerne selv mulighet til å lage spørsmål. Disse kan distribueres til andre spillere over nettet, og kan også skapes og spilles via PC. Om dette blir populært vil spillerne aldri gå tomme for nye spørsmål.

Sony vil også distribuere egne pakker med spørsmål via PlayStation Store, og mange av disse vil være spesifikke for individuelle land og til og med byer, slik at de med stor lokalkunnskap også belønnes.

Siste fra forsiden