Eksplosive Bomberman-spill på vei

Hudson Entertainment har kunngjort Bomberman Land for Wii og PSP, og Bomberman Land Touch! 2 for DS.

Godt nytt for gamere som liker å sprenge vennene sine i luften: Hudson har kunngjort to nye Bomberman-spill, som begge skal lanseres til neste år. Den amerikanske lanseringen foregår i januar, men når vi europeere får sprenge hverandre i småbiter er fortsatt uklart.

Bilde fra Wii-versjonen

Bomberman Land, for PSP og Wii, gir oss tre ulike spilltyper. Begge versjonene kommer med femti minispill, en robust enspillermodus hvor spillerne får utforske et fantasiland hvor de må løse oppdrag og trimme hjernen, og det klassiske Bomberman-gameplayet hvor målet simpelthen er å sprenge motstanderne til himmels.

Bomberman Land Touch! 2 for DS får de samme spilltypene som Bomberman Land, men her får vi førti minispill i stedet for femti. Minispillene skal forøvrig være skreddersydd plattformen de kommer til, så på DS kan vi regne med å bruke stylusen mye, mens Wii-minispillene fokuserer på den bevegelsessensitive kontrolleren.

Flerspiller er selvsagt en sentral del av moroa med Bomberman-konseptet, og på DS og PSP kan fire spillere kjempe mot hverandre over trådløst nettverk, kun ved hjelp av en enkelt plate/kassett. På Wii får også fire spillere kjempe mot hverandre, på samme konsoll.

Siste fra forsiden