Ekstrainnhold for Double Agent på PS3

Nye kooperative utfordringer og en kvinnelig spion er blant nyhetene i PS3-versjonen av Splinter Cell: Double Agent.

Ubisoft har sendt oss et lite spørsmål-og-svar-dokument hvor produsent Mathieu Hector hos Ubisoft Annecy svarer på spørsmål angående den kommende PS3-versjonen av Splinter Cell: Double Agent. Han forteller blant annet at PS3-versjonen vil ha flere nyheter i forhold til de allerede lanserte versjonene.

Kvinnelig superspion i PS3-versjonen

Nyhetene inkluderer en ekstra kvinnelig spionfigur for bruk i flerspillermodus, to ekstra kart basert på helt nye miljøer og et nytt sett med kooperative utfordringer. Dessuten har den ekstra utviklingstiden tillatt utviklerne å blankpolere flere deler av spillet.

PS3-versjonen kommer også med støtte for bevegelsessensoren i SIXAXIS-kontrolleren. I enspillerdelen kan du bruke den til å operere ulike teknologiske dippedutter (for eksempel til å hacke sikkerhetssystemer og dirke låser), eller bruke den mens spionhelten Sam Fischer svømmer eller bruker paraglider. I flerspillerdelen kontrolleres spillerens drone med bevegelsessensoren.

Hector forteller også at takket være velkjent og velbrukt nettverksteknologi, vil PS3-versjonen av Splinter Cell: Double Agent komme med alt det som trengs for å matche tilbudet Xbox 360-eiere kjenner fra Xbox Live. Spillet har vært under testing siden november, og Ubisoft er helt sikre på at de kommer til å tilby en online-opplevelse av høy kvalitet.

Splinter Cell: Double Agent er et av lanseringsspillene for PS3 her i Europa og lanseres med andre ord 23. mars.

Siste fra forsiden