Cho Aniki Zero på vei

Ekte menn i verdensrommet

Den sære (dog mandige) skytespillserien kommer omsider til Vesten.

Cho Aniki betyr visstnok noe sånt som «superstorebror», og er en serie besynderlige romskytespill som sjeldent har forflyttet seg utenfor sitt japanske hjemland. Serien er full av surrealistiske figurer og omgivelser, og ofte tar disse form av svært muskuløse, halvnakne menn.

Helt normalt

Den amerikanske utgiveren Aksys Games har nå kunngjort at de vil publisere den ferskeste tittelen i serien på PSP gjennom PlayStation Store. Cho Aniki Zero er et vertikalt skytespill hvor du skal plaffe ned horder av maskiner, demoner, kroppsbyggere og andre merkelige ting. Med andre ord er alle seriens vanlige motiver og spillmekanismer på plass, så her blir det usedvanlig mandig skyting.

Merkelig nok har spillet en bakgrunnshistorie. På Kroppsbyggerplaneten har de begynt å gå tom for den aller viktigste substansen på hele planeten, nemlig protein. Den onde Balzac II benytter anledningen til å ta over, så to heroiske ungdommer bestemmer seg for å slå tilbake og befri Kroppsbyggerplaneten. I løpet av spillet skal du kunne velge ulike veier som leder fram til forskjellige avslutninger.

Cho Aniki Zero slippes på amerikanske PlayStation Store til våren. Når Europa berikes med spillet vet vi ikke.

Siste fra forsiden