Elden Ring - Street View

Elden Ring-fan bygger Street View for rollespillet

Utforsk The Lands Between fra nettleseren.

FromSoftware

Elden Ring plasserer spillere i en gigantisk verden, stappfull av spennende områder å besøke. Akkurat det å vandre gjennom verdenen er imidlertid en farefull opplevelse, men nå skal det bli mindre skummelt å utforske The Lands Between.

Slik fungerer Elden Ring Street View.
Nassim Software

En Reddit-bruker som kaller seg «NassimSoftware» har nemlig lansert et Street View-prosjekt for Elden Ring. Tjenesten ble lansert tidligere i uka, og du kan selv se hvordan det fungerer på prosjektets nettside.

Ved å velge en plass på kartet får du opp et 360-graders bilde av det stedet. På telefonen kan du aktivere en gyroskopfunksjon, som lar deg vri og vende på telefonen for å se deg rundt.

Foreløpig er det ikke veldig mange bilder å velge mellom, men Nassim lover at nye steder vil legges til fortløpende. Flere på Reddit har også sagt seg villige til å hjelpe med å fylle ut kartet, så forhåpentlig blir det mer å se om ikke altfor lang tid.

Street View i Elden Ring kan potensielt åpne for en rekke spennende muligheter for spillere. Etter hvert som tjenesten utvides kan man for eksempel bruke den til å lettere finne hemmeligheter som skjuler seg i The Lands Between, eller til å hjelpe andre med å lete seg frem til riktig plass.

Vår egen Andreas Bjørnbekk storkoste seg på sin oppdagelsesferd gjennom Elden Ring, og kalte spillet «det beste åpen verden-spillet siden The Witcher 3». Det holdt til 10 av 10 poeng på karakterskalaen til Gamer.no.

LES OGSÅ: Nå kan du spille Geoguessr på Grand Theft Auto V-kartet »

Siste fra forsiden