Elden Ring - Survival Mode

Elden Ring-modifikasjon introduserer sult, sykdommer og bekmørke netter

Survival Mode gjør livet i The Lands Between mye tøffere.

Bandai Namco Entertainment

Elden Ring er allerede en meget utfordrende opplevelse, men for noen kan det aldri bli vanskelig nok. Derfor har modder «Grimruhk» bygget en overlevelsesmodus kalt Survival Mode for spillet, som er ute nå.

Se Souls-veteran LobosJr spille Elden Ring: Survival Mode.
LobosJr

Via moddens Nexus Mods-side forklarer Grimruhk at spillere blir nødt til å takle ting som sult, tørste og temperaturforskjeller. Videre kan man pådra seg forskjellige sykdommer i ulike deler av The Lands Between, og om natten blir det så mørkt at man helst bør ha med seg en fakkel overalt.

Til hjelp har spillere tilgang på et utvidet «crafting»-system. Her kan man lage ting som mat og drikke, samt medisiner – gitt at man har funnet riktig oppskrift.

Survival Mode fjerner også muligheten til å finne eller kjøpe våpen. Disse må spillere derfor bygge selv, ved å kombinere andre våpen med modifikasjonens mange oppgraderingsressurser.

Som Grimruhk forteller er det opp til hver enkelt spiller hvilke funksjoner de ønsker å benytte seg av. For eksempel kan man bare ha mørke netter, eller kanskje bare sult og sykdommer.

Elden Ring: Survival Mode kan lastes ned gratis fra Nexus Modus.

LES OGSÅ: Denne modden gjør Elden Ring om til et co-op-spill uten begrensninger »

Siste fra forsiden