Elektrisk hjernetrim til DS

I logikkspillet Fizz må du manipulere antenner for å skape energikretser.

Nintendo DS har en rekke spennende hjernetrimspill allerede, og nå har Lexicon Entertainment kunngjort at de vil bringe nok et slikt spill til konsollen. Dette heter Fizz, og kommer fra franske DK Games. I Fizz får du et spillbrett fylt av små punkter. Hvert punkt har fire antenner, hver med sin egen farge. Ved å rotere antennene, slik at antenner med lik farge kommer i kontakt med hverandre, kan du skape energikretser.

Når du gjør dette, forsvinner disse antennene fra spillbrettet, mens du får en haug av poeng. Jo større energikretsen din er, jo flere poeng får du. For å gjøre det hele litt mer uforutsigbart, får vi en haug av bonuser (som spesielle antenner) og problemer (som asteroider som ødelegger antennepunktene dine, og magnetiske stormer som forandrer fargene på antennene).

Spillet foregår på ti ulike brett, hvert med sitt eget tema. I tillegg til en rekke ulike enspillermoduser får du spille mot opp til fire andre spillere, og det blir også mulig med samarbeid. Lexicon lover oss et vanedannende gameplay som sørger for at vi stadig vender tilbake, og forteller at de planlegger å lansere Fizz i november.

Siste fra forsiden