Elite Beat Agents til Europa

Det rytmiske actionspillet Elite Beat Agents kommer endelig til Europa.

I juli vil europeiske DS-eiere endelig få mulighet til å kjøpe kultklassikeren Elite Beat Agents uten å måtte importere fra andre deler av verden. Nintendo Europe har nemlig kommet med den offisielle kunngjøringen av spillets europeiske utgivelse, som vil finne sted 13. juli.

Elite Beat Agents (basert på japanske Osu! Tatakae! Ouendan) er et rytmeactionspill. Her leder du en gruppe dresskledde, mannlige spesialagenter, hvis livsoppgave det er å oppmuntre folk som sliter i hverdagen. Når noen trenger en liten oppmuntring, roper de på hjelp, og så kommer den bisarre gruppen for å forbedre stemningen.

Dette gjør de ved hjelp av et danseshow akkompagnert av nitten ulike poplåter. Mens låtene spilles får spilleren opp små rundinger på skjermen, som hele tiden krymper. I det den ytre rundingen blir like liten som den indre, må du trykke på den med stylus-pennen (i takt med musikken).

Den vestlige versjonen kommer med låter fra Avril Lavigne, Sum 41, Freddie Mercury, Ashlee Simpson, David Bowie, Destiny's Child og mange flere. Spillet får selvsagt også et flerspillermodus, hvor opp til fire spillere kan utfordre hverandre via trådløst nettverk.

Heldige japanere (og importglade europeere) kan forøvrig kjøpe Osu! Takakae! Ouendan 2, som ble lansert i mai. Forhåpentligvis er Nintendo litt raskere med å bringe denne til Europa.

Siste fra forsiden