En forløper til Life is Strange kan være på vei

Lekkede bilder hinter om et nytt spill fra en annen utvikler.

Reddit/presidentparrot

Et nytt Life is Strange-spill, som tilsynelatende er satt før hendelsene i originalen, kan være på vei. Det er om vi kan tro en serie med bilder som dukket opp på Reddit denne uken.

Chloe Price før og etter.
Reddit/presidentparrot

Bildene viser angivelig en yngre Chloe Price, som enda ikke har farget håret sitt blått, sammen med Rachel Amber – den forsvunne jenta fra Life is Strange. Om ryktene stemmer er det sannsynlig at spillet skal fortelle historien til de to jentene, selv om denne i stor grad allerede ble fortalt i originalspillet.

Ny utvikler?

Dontnod avslørte nylig at arbeidet er i gang med et nytt Life is Strange-spill, og det ville vært naturlig å tro at de lekkede bildene stammer fra det prosjektet. Det franske nettstedet Gamekult (via Eurogamer) har imidlertid koblet dem til den amerikanske utvikleren Deck Nine Games – inntil nylig kjent som Idol Minds.

Ett av bildene ble nemlig oppdaget i kildekoden til Deck Nines nettside, før den raskt ble fjernet. Studioet – som tidligere har gitt oss blant annet Cool Boarders 3 og 4 –fortalte GameIndustry.biz nylig at det skal fokusere på historiebaserte spill fremover, noe som passer med Life is Strange-merket.

Ifølge Deck Nine-topp Jeff Litchford vil studioets neste prosjekt – «et sidesprang til en kritikerrost serie» – avsløres på årets E3-messe, som går av stabelen 13. juni. Vi må dermed ikke vente lenge før denne saken kan være oppklart.

Dontnod har også andre prosjekter på gang:
Les vårt intervju om actionrollespillet Vampyr »

Siste fra forsiden