Dato for Mafia II-demo

En prøvesmak du ikke kan si nei til

Du kan teste gangsterspillet i god tid før butikklanseringen.

Det etterlengtede sandkassespillet Mafia II lanseres mot slutten av august, men ifølge en fersk pressemelding kan du teste spillet et par uker tidligere. En demo slippes nemlig 10. august, og den kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Vito kvitter seg med litt aggresjon

Mafia II forteller historien til de to kompisene Vito og Joe over en periode på tjue år. Som håndlangere for mafiaen i den fiktive byen Empire Bay tar de seg av mye skittent arbeid som utpressing og mord, og utifra hva vi har sett ved tidligereanledninger virker det som en solid gangsterhistorie surret sammen med et flott actionspill.

Demoen lar deg spille oppdraget «Buzzsaw», som foregår på en sommerdag på femtitallet. Joe og Vito har fått i oppdrag å kverke en gangster som kalles «The Fat Man», og bortsett fra leiemord byr demoen også på en bit av Empire Bay å utforske.

Fullversjonen av Mafia II lanseres 27. august, og på lanseringsdagen dukker det også opp litt ekstra innhold for PlayStation 3-eiere. I fremtiden kommer det mer ekstrainnhold, men noen dato er ikke satt.

Siste fra forsiden