Horizon Forbidden West

En versjon av Horizon Forbidden West har lekket, over en måned før slipp

Bilder av spillet er i sirkulasjon på sosiale medier.

Nettstedet VGC melder at en tidlig versjon av Horizon Forbidden West har lekket. Spillet slippes 18. februar, og lekkasjen skjer dermed over en måned før slipp.

Horizon Forbidden West slippes til både PlayStation 4 og PlayStation 5, men den uferdige utgaven som nå er ute i det fri skal være basert på PlayStation 4-versjonen. Utgaven som nå er ute skal så å si være ferdig, men mangler noe grafikkdetaljer.

Det virker foreløpig ikke som om den uferdige versjonen av spillet er tilgjengelig på fildelingsnettsider, men bilder av spillet har blitt lagt ut på blant annet Twitter, og senere fjernet på grunn av opphavsrett.

Horizon Forbidden West er PlayStations første store lansering i år. Hvis man kjøper PlayStation 4-versjonen, kan man oppgradere spillet til PlayStation 5-versjonen uten kostnad. Dette er for øvrig det siste Sony-publiserte spillet som åpner for en slik oppgradering kostnadsfritt.

Oppfølger til PlayStation 4-hit

Horizon Forbidden West er oppfølgeren til Guerilla Games' PlayStation 4-hit Horizon Zero Dawn fra 2017. Vi var storfornøyde med sandkasse-spillet, og slet med å finne ankepunkter i vår anmeldelse.

– Dette spillet er bygget på solid grunn. Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen. Historien er best å oppleve selv, men jeg kan røpe såpass som at her er mange politiske, religiøse og samfunnskritiske spørsmål som blir stilt – selv terrorvirksomhet er en sentral nøkkel i historien på et tidspunkt, skrev vi i vår anmeldelse.

LES OGSÅ: Se 14 minutter av Horizon Forbidden West

Siste fra forsiden