Gears of War 3 vist frem

Endelig avslørt

De første scenene fra det tredje spillet i serien ble vist i natt.

Avsløringene fra Gears of War 3 har vært mange de siste ukene. Detaljer om spillet har lekket ut, samt at det er klart at avslutningen på trilogien kommer ut i april 2011.

Fenix og co i trøbbel.

Natt til i dag norsk tid stilte Epics sjefsdesigner Cliff Bleszinski opp på TV-showet Late Night with Jimmy Fallon for å offisielt avduke spillet.

Cliff hadde med seg en en teaser for spillet, kalt Ashes to Ashes. Her får vi se spektakulær kamp i et miljø dekket av aske, der sivilistene har "fryst" på stedet – akkurat som ved et uhyre overraskende og voldsomt vulkanutbrudd.

Så dukker selvsagt Fenix og vennene hans opp, der de kjemper mot Locust-slemmingene. Vi får også se en helt ny fiende, et gigantisk tentakkelbeist som neppe vil ditt beste.

– Dette er trusselen ved navn Lambent. Det er helt ville tentakkelmonstre som kan mutere selv mens du slåss med dem, forteller designeren.

De kan også bruke sine mange armer til å ta deg når du sitter i dekning, så du skal ikke føle deg veldig trygg.

Man har også fått med kvinnelige soldater denne gangen, litt av et slag for likestilling i tidenes største machospill.

Til sist kunne Bleszinski avsløre en nøyaktig slippdato, den blir 8. april her til lands. Det er også bekreftet at spillet vil ha en firespillers samarbeidsmodus.

Her er filmen som ble vist frem på talkshowet:

Klarer ikke laste video

Les også
Anmeldelse:

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden