Endelig kampscener fra Darkspore

Ny trailer viser hva Spores mørke lillebror har å by på.

Det kommende actionrollespillet fra EA, Darkspore, skal være løselig basert på Spore fra 2008. Spillet benytter en forbedret utgave av figurbyggingsverktøyet fra Spore, og kan således by på et utall vesner i ulike farger og fasonger. Bortsett fra dét skal spillet visstnok ha lite til felles med Spore.

Spillet er betraktelig mørkere enn forgjengeren, og oppgaven din denne gangen er å redde galaksen fra den muterte Darkspore-styrken. Såkalte Crogenitors har reist rundt i galaksen i en årrekke og forandret levende materie etter behov, og den til slutt ukontrollerte arrogansen ledet til skapelsen av noe de ikke lenger kunne kontrollere, nemlig Darkspore.

Darkspore benytter seg av krefter fra E-DNA, og kan forvandle hele planeters befolkning om til horder av mutanter. Formålet er selvsagt å dominere livet på alle planetene i galaksen.

EA har tidligere gitt oss teasere som viser lite av selve spillet, men har nå lansert en ny trailer hvor de viser frem kampscener. I tillegg til enspillermodusen kan Darkspore også tilby PvP-arenakamper og Co-op for inntil fire spillere.

Spillet skal etter planen lanseres i februar 2011.

Se traileren her:

(Kilder: Rock, Paper, Shotgun, Gametrailers.com)

Les også: Spore-ekspansjon i rommet
Les også: Spore-utvidelse snart
Les også: Piratene har en ny favoritt

Siste fra forsiden