Endelig kommer Alan Wake

Slippdato er spikret og ny trailer lokker oss til Bright Falls.

Finske Remedy fikk stjernestatus etter Max Payne-spillene, og siden har spillverdenen ventet, og ventet og ventet på forfatteren og mysteriet Alan Wake. Etter en lang utviklingstid og en rekke utsettelser er det nå endelig fastslått at vi får spillet til sommeren, nærmere bestemt 21. mai i Europa.

Alan Wake handler om forfatteren ved samme navn, som opplever at kona forsvinner under et opphold i småbyen Bright Falls, mens et mysterie han selv førte til papiret blir til virkelighet.

Sammen med annonseringen som fant sted på Microsofts X10-arrangement har Remedy lansert en ny trailer til spillet. Traileren viser i og for seg ikke så mye nytt, men du kan se den selv nedenfor:Spillet får en samlerutgave som vil være utformet som en innbundet bok. I esken finner man en 144-sider lang bok med en novelle skrevet av Alan Wake, samt en rekke FBI-filer som detaljerer etteforskningen av hendelsene fra Bright Falls.

I tillegg vil samlerutgaven ha et kommentarspor til spillet, samt en egen CD med spillets lydspor. Den første nedlastbare innholdspakken blir gratis for eiere av samlerutgaven, og disse kan også smykke seg med et eget Xbox Live-tema og en Alan Wake-avatar.

Den nevnte slippdatoen gjelder for Xbox 360-versjonen. Remedy har uttalt at PC-versjonens skjebne ligger i hendene til utgiver Microsoft, men foreløpig er det ingenting som tyder på snarlig PC-utgivelse.

Oppdatering: Microsoft har nå bekreftet at noen PC-versjon av spillet ikke lenger er under utvikling.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden