Endelig kommer The Division

Ubisoft har gitt en utgivelsesdato for spillet.

Ubisoft

På sin pressekonferanse fra E3 kunne Ubisoft endelig annonsere at Tom Clancy's The Division vil lanseres 8. mars, 2016. Spillet ble vist frem for første gang under E3 i 2013 og ble møtt med enorme forventninger. Etter planen skulle det lanseres tidlig i 2015, men Ubisoft måtte se seg nødt til å utsette spillet flere ganger.

Også i år hadde Ubisoft med seg en smakebit fra spillet, og denne gangen var fokuset på hvor brutalt det kan være å spille med andre spillere. Videosnutten viste frem et spesialområde som kalles The Dark Zone, der en gruppe på tre spillere tar seg inn for å lete etter våpen og utstyr.

Ikke stol på noen

The Dark Zone er et farlig område der spillere kan finne ekstra dyrebare gjenstander. (Video: Ubisoft)

Ifølge Ubisoft vil sjansen for å finne ekstra verdifulle gjenstander lokke mange spillere til The Dark Zone, og man oppfordres til å danne grupper for å jobbe sammen i disse områdene. Ekstra grådige spillere vil naturligvis få muligheten til å skyte lagkamerater i ryggen for å stikke av med hele byttet.

Spenningen som oppstår mellom grupper og enkeltspillere minner veldig om den forræderiske verdenen i DayZ, der man aldri kan føle seg trygg på en allianse. Lagarbeid er et tydelig fokus i The Division, men du bør ikke stole fullt på noen andre enn deg selv.

I fjor fikk vår skribent Marius Kjørmo ta en nærmere kikk på The Division, og han ble imponert av detaljnivået, men var bekymret for at spillets historie ville overdøves av flerspillerdelen.

Tom Clancy's The Division kommer til PlayStation4, Xbox One og PC, og spillere vil få muligheten til å være med på betatesting tidlig neste år.

Gleder du deg til The Division? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden