Tom Clancy-spillet The Division kommer til PC

Utviklerne har lyttet til spillerne.

En av Ubisofts store overraskelser på E3 var Tom Clancy's The Division, et nettbasert action/rollespill satt fra svenske Massive Entertainment. Det samarbeidsfokuserte flerspillerspillet ble da annonsert for Xbox One og PlayStation 4, men på Gamescom har selskapet også kunngjort en PC-versjon.

– Gode nyheter for PC-spillere: Vi har hørt dere, og vi er glade for å meddele at Tom Clancy's The Division også kommer til PC, sier selskapet i en pressemelding.

Har lyttet til spillerne

Produsent Fredrik Rundqvist har kommet med en egen video-annonsering av PC-versjonen:

– Siden E3 har vi lyttet nøye til hva som har blitt sagt på nettet. Vi leser postene og diskusjonene deres, og det er utrolig viktig for oss å føle deres støtte, interesse og oppslutning rundt spillet. Meningene deres betyr mye for oss, og den positive energien dere bringer til teamet vil hjelpe oss å skape det beste spillet vi kan.

Han fortsetter:

– Et av emnene som har blitt diskutert oftest er en PC-versjon av spillet. Jeg er glad for å kunne bekrefte at spillet kommer til PC. Massive Entertainment har sine røtter i PC-utvikling, med spill som Ground Control og World in Conflict. Dere kan være sikre på at vi vil levere en førsteklasses PC-opplevelse.

Ubisoft har også brukt Gamescom til å gi ut en ny trailer fra spillet, som viser hvordan man kan løse oppdrag i samarbeid med en spiller på nettbrett. Den ser du under artikkelen.

Les også: World in Conflict-skaperne med Tom Clancy-MMO
Les også: Disse spillene imponerte oss mest på E3

Fokus på samarbeid.

Siste fra forsiden