Enemy Territory: Quake Wars til konsoll

id Software har nå bekreftet at deres neste storspill kommer til de såkalte neste generasjons-konsollene.

Konflikten mellom Global Defence Force og Stroggene i Enemy Territory: Quake Wars blir ikke eksklusiv for PC-eiere. Activision og id Software kan nemlig bekrefte at tittelen også kommer på Xbox 360 og PlayStation 3. Nerve Software har fått ansvaret for 360-versjonen, mens Z-Axis tar for seg PS3-utgaven.

Skjermbilde fra PC-versjonen

– Vi er glade for å jobbe med Nerve og Z-Axis, slik at Enemy Territory: Quake Wars kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, sier direktør i id Sofware, Todd Hollenshead.

Quake Wars er av flere publikasjoner sett på som et av det mest spennende spillene i 2007. Tittelen er et lagbasert skytespill i første person, der du enten kjemper for Global Defence Force eller de ekle Stroggene. Hver side har fem klasser, og en rekke våpen og kjøretøyer som gjør dreping av fienden en smule enklere.

Din soldat vil stige i rang om han gjør sakene bra, dermed kan spillet minne litt om en romvesenutgave av Battlefield 2.

Enemy Territory: Quake Wars er ventet til PC i andre kvartal 2007. Det er foreløpig ikke kjent om konsollversjonene kommer samtidig.

Siste fra forsiden