Borderlands 3 - Epic Games Store

Epic gir bort Borderlands 3 på PC

Det kaotiske skytespillet er gratis de neste dagene.

2K

De siste dagene har Epic Games Store lokket med et mystisk spill som skulle deles ut gratis. Torsdag kveld var det endelig klart for den store avdukingen, og spillet som deles ut er Borderlands 3.

Borderlands 3.
2K

De som vil ha et eksemplar av det spenstige skytespillet på PC trenger kun å svippe bortom Epic-butikken. På butikkoppføringen for Borderlands 3 trykker du knappen merket «Get», og så fort du har logget deg inn vil spillet dukke opp i Epic-biblioteket ditt.

Tilbudet gjelder frem til 17:00 på torsdag 26. mai. Deretter blir det erstattet med nok et hemmelig spill.

Ren galskap

Borderlands 3 kom til verden i september 2019, og har altså på vei mot sin tredje bursdag. Spillet fortsetter der forgjengerne slapp, med spinnville våpen og enda mer gærne figurer i et lattermildt eventyr.

Formelen var nok til å imponere vår skribent, som landet på åtte av ti poeng i sin anmeldelse.

– Borderlands 3 er stort sett hjernedød underholdning, men det mener jeg er nesten utelukkende positivt når det kommer til denne serien. Det er et spill som ikke krever all verden og ikke har enorm dybde, men som likevel klarer å glede, overraske og bevege takket være de finurlige figurene, de herlige rollespillmekanikkene og den fargerike variasjonen som preger planetene man besøker underveis i spillet, skrev Espen Jansen.

LES OGSÅ: Nytt Tales from the Borderlands er på vei »

Siste fra forsiden