Tales from the Borderlands

Nytt Tales from the Borderlands er på vei

Oppfølgerspillet lages uten det opprinnelige Telltale-teamet.

Gearbox Software

Tales from the Borderlands – det historiebaserte eventyret basert på Gearbox' spinnville skytespillserie – gjorde i sin tid et meget positivt inntrykk på vår anmelder. Nå kommer et nytt kapittel i serien.

Det var Gearbox som torsdag kunne melde at arbeidet er i gang med et nytt Tales from the Borderlands. Via Twitter skrev utvikleren at spillere kan forvente et nytt eventyr, med nye figurer og nye fortellinger å oppleve.

Ellers var kunngjøringen svært vag på detaljene. Vi vet for eksempel ikke om dette spillet er en oppfølger til det opprinnelige eventyret fra 2015, eller om det har noen tilknytning til originalen i det hele tatt.

Det vi vet er at utviklerteamet bak det første Tales from the Borderlands, Telltale Games, ikke er involvert. I stedet er det Gearbox selv som står bak utviklingsprosessen, med hjelp fra utgiver 2K.

Ifølge Gearbox skal det nye Tales from the Borderlands slippes før utgangen av 2022. Akkurat nå det blir er imidlertid ikke klart, og hvilke plattformer spillet kommer til vet vi heller ikke.

LES OGSÅ: Telltale er tilbake etter nedleggelsen, med nye eiere og nye spillprosjekter »

Siste fra forsiden