Tales from the Borderlands

Tales from the Borderlands tilbake i digitale butikker neste uke

For første gang på to år.

2K

Som følge av den mye omtalte Telltale Games-nedleggelsen i 2018, ble flere av utviklerens spill fjernet fra digitale spillforhandlere. Tales from the Borderlands var blant flere som forsvant våren 2019, men nå er det straks klart for å gjøre comeback.

Onsdag kunne den offisielle Twitter-kontoen til Borderlands avsløre at Tales from the Borderlands igjen legges ut for salg fra 17. februar.

Akkurat hvordan dette har gått seg til kommer ikke frem i den ordknappe uttalelsen. I mai 2019 uttalte utgiver 2K imidlertid at den hadde tenkt til å kjempe for å få spille ut i butikkhyllene igjen, og tilsynelatende har den kampen vunnet frem.

Spenstig Borderlands-sidesprang

Tales from the Borderlands.
2K

Telltale begynte den episodebaserte utrullingen av Tales from the Borderlands i 2014, med den femte og siste episoden lansert året etter. Spillet er satt midt mellom hendelsene i Borderlands 2 og Borderlands 3, og presenteres i den historiedrevne Telltale-malen med stort fokus på valg og konsekvens.

Vår anmelder satte stor pris på opplevelsen, og skrøt spesielt av stemmeskuespillet og humoren i Tales from the Borderlands.

– [Tales from the Borderlands] er et av de mest kreative eventyrspillene Telltale noensinne har laget, med et fabelaktig rollegalleri, solid stemmeskuespill og fantastiske enkeltøyeblikk strødd omkring. Oppfinnsomheten og finurligheten er til å ta og føle på til tider, og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk, var dommen fra Espen Jansen.

Telltale Games har siden blitt kjøpt opp.
Utviklerens nye eiere skal blant annet gjøre ferdig The Wolf Among Us 2 »

Siste fra forsiden