The Wolf Among Us 2

The Wolf Among Us 2 er tilbake

Nye Telltale Games puster liv i det kansellerte prosjektet.

Telltales The Wolf Among Us 2 er likevel ikke dødt. Det melder LLC Entertainment, selskapet som kjøpte rettighetene til Telltale-navnet og -spillene tidligere i år.

The Wolf Among Us 2 får med både Bigby Wolf og Snow White.
Telltale Games

Det var under The Game Awards natt til fredag at en splitter ny trailer for spillet – som du ser over – ble avduket. Det er ytterst kort snutt, men den bekrefter i det minste at både Bigby Wolf og Snow White er med på leken.

Foruten å fortelle at utviklingsarbeidet er startet opp igjen, hadde Telltale svært lite å fortelle om spillet. Når det kommer og hvilke plattformer det blir tilgjengelig for er for eksempel ikke så greit å si.

Hvorvidt dette er fortsettelsen på arbeidet fra det opprinnelige Telltale-sudioet eller noe helt nytt vet vi heller ikke. LLC har imidlertid hentet inn AdHoc Studio – som består av tidligere Telltale-medlemmer – så prosjektet havner i hvert fall til dels i kjente hender.

For andre forhenværende Telltale-ansatte kom nyheten imidlertid som en bombe, og flere har tatt til sosiale medier for å uttrykke ny sorg over det opprinnelige prosjektet som aldri ble noe av.

Fabelaktig eventyr

Her på bruket fikk det opprinnelige The Wolf Among Us meget positiv omtale. Anmelder Espen Jansen likte spesielt historien, og ble svært glad i flere av figurene.

– The Wolf Among Us er et svært godt eventyrspill, som ved siden av å ha flere bokstavelige eventyr knyttet til seg, også er en riktig så interessant fabel i og for seg selv. Historien om Fabletown og Bigby Wolf har allerede blitt nøye fortalt i tegneserien Fables, men Telltale har jammen meg klart å lage en helt egen fortelling som ikke bare passer perfekt inn i universet, men også utvider det på en god måte, skrev Jansen den gang.

Hellblade: Senua's Sacrifice får også en oppfølger.
Senua's Saga kommer til Xbox Series X »

Siste fra forsiden