The Wolf Among Us 2

Nå vet vi litt mer om The Wolf Among Us 2

Telltale er i full gang med utviklingsarbeidet. 

Telltale Games

Det var tilbake i 2019 at Telltale Games pustet nytt liv i The Wolf Among Us 2. Siden har det vært stille fra den en gang kansellerte oppfølgeren, men nå har nye detaljer dukket opp.

Wolf Among Us 2-teaseren fra 2019.
Telltale Games

I et intervju med GameInformer, via Twitter-bruker Shinobi602, forteller Telltale at The Wolf Among Us 2 finner sted seks måneder etter det første spillet. Settingen blir New York, på vinterstid.

Videre meldes det at utviklerteamet er i full gang med produksjon av spillet. Manuset er ferdigskrevet og innspilling av scener som krever «motion capture»-teknologi har begynt. Utvikleren har også byttet ut den gamle Telltale-motoren med Unreal Engine, som gjør prosessen mye greiere.

Hva historien angår vet vi fra tidligere at både protagonist Bigby Wolf og Snow White er tilbake for oppfølgeren. Stort mer har Telltale imidlertid ikke delt, og ettersom det opprinnelige arbeidet med The Wolf Among Us 2 ble skrotet er det ikke godt å si hva vi kan forvente.

Det hører også med til historien at dette ikke er det samme Telltale-studioet som stengte dørene sine i 2018. Etter nedleggelsen ble navnet og alle spillene kjøpt opp av LCG Entertainment, som har samlet både nye fjes og gamle Telltale-utviklere til å lage flere spill.

Vi likte det første Wolf Among Us godt.
Les anmeldelsen av spillet »

Siste fra forsiden