Den andre sesongen av The Wolf Among Us blir forsinket

Telltale vil gi oss nye måter å fortelle historien på.

Telltale Games

Ved siden av The Walking Dead er The Wolf Among Us kanskje den serien Telltale har hatt størst suksess med, og allerede i fjor sommer ble det avslørt at en oppfølgersesong av sistnevnte var på vei. Nå melder Telltale at The Wolf Among Us 2 blir forsinket.

Oppfølgersesongen skulle opprinnelig komme ut i siste halvdel av inneværende år, men er nå blitt utsatt til et uspesifisert tidspunkt neste år i stedet. Ifølge Telltale er det «fundamentale» omveltninger hos studioet som ligger til grunn for forsinkelsen, uten at det er klart hva disse består i.

Vil eksperimentere mer

Telltale Games

I tillegg indikerer studioet at de trenger mer tid på å utforske nye måter å fortelle historien på denne gangen, noe studioet lover vil resultere i bedre kvalitet og en mer spesiell opplevelse enn tidligere. Telltale sier de er «ekstremt entusiastiske» for hvordan utviklingen går, så forhåpentligvis kan utviklerne levere varene.

The Wolf Among Us er basert på tegneserien Fables, og lar deg utforske en utgave av New York hvor kjente eventyrskikkelser har blitt strandet i menneskenes verden. Den store stygge ulven, Bigby Wolf, og Snøhvit vil fortsatt være blant hovedpersonene i sesong nummer to.

Første sesong av The Wolf Among Us bestod av fem episoder, hvorav den første kom ut høsten 2013, og den siste ble utgitt i juli 2014. Serien ble godt mottatt, og her på verket ble den første sesongen tildelt solide 8 av 10 poeng av vår anmelder.

I tillegg til The Walking Dead og The Wolf Among Us har Telltale Games også laget episodebaserte eventyrspillserier av Minecraft, Batman, Guardians of the Galaxy og den populære fantasy-serien Game of Thrones.

Detroit: Become Human er et annet historiefokusert spill: Her er vår anmeldelse av spillet »

Siste fra forsiden