Frister det med mer The Wolf Among Us?

Dette og mer er på vei — Telltale har avduket en rekke nye spill.

Telltale Games

Telltale avslørte nylig at de har en rekke nye spill i produksjon. Onsdag kunngjorde de nemlig en rekke nyheter i forbindelse med årets San Diego Comic-Con, og her dukket det ikke bare opp ett spill, men hele tre forskjellige produkter.

Samtlige er oppfølgere til lisensspill de har lagd tidligere.

Flaggermus og zombier

The Riddler dukker opp i Batman: The Enemy Within.
Telltale Games

Først i rekken er et splitter nytt Batman-spill, Batman: The Enemy Within. Her skal vi fortsatt kontrollere like deler flaggermusmann og Bruce Wayne, mens en rekke nye skurker står for tur. Den korte annonseringsvideoen hinter blant annet til at The Riddler og The Joker kommer til å dukke opp.

Den andre avsløringen kom ikke som noen enorm overraskelse: Telltale skal lage enda en sesong av The Walking Dead. Den forrige og tredje sesongen ble avsluttet like før sommeren ble sparket i gang, og høstet jevnt over positive tilbakemeldinger fra vår anmelder. Litt spennende ble det likevel, da det ble kjent at den fjerde sesongen også blir den aller siste i Telltales The Walking Dead-serie.

Clementine vil spille en sentral rolle i den fjerde og siste spillsesongen av The Walking Dead (her fra tredje sesong, A New Frontier).
Telltale Games

Nok en gang vil ungjenta Clementine spille en sentral rolle, men lite mer er kjent.

Ulv i menneskeklær

Helt til slutt i oppdateringsvideoen dukket det opp noe som mange tilsynelatende har ventet på. Ved siden av The Walking Dead er The Wolf Among Us kanskje den serien Telltale har hatt størst suksess med, og nå er de omsider i gang med utviklingen av en oppfølgersesong.

The Wolf Among Us er basert på tegneserien Fables, og lar deg utforske en utgave av New York hvor kjente eventyrskikkelser har blitt strandet i menneskenes verden. Den store stygge ulven, Bigby Wolf, og Snøhvit vil fortsatt være blant hovedpersonene i sesong nummer to.

Både The Walking Deads fjerde sesong og The Wolf Among Us' andre sesong vil dukke opp en gang i 2018. Batman: The Enemy Within er derimot veldig nærme lansering: Den første episoden, The Enigma, blir tilgjengelig for nedlastning på PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One den 8. august i år.

Les også
Anmeldelse: The Walking Dead: A New Frontier

Vi har vært jevnt over fornøyde med det meste Telltale har gjort:
Fikk du med deg vår anmeldelse av den første sesongen av Batman?

Slik avslørte Telltale de tre nye sesongene sine.

Siste fra forsiden