Assassin's Creed: Brotherhood bekreftet

Episodebasert moro

Ezio vender tilbake, denne gangen er det også mulig å drepe i flerspiller.

Vi visste allerede at Ubisoft jobbet med mer Assassin's Creed, og at det denne gangen ville bli litt episodebasert moro på oss som elsker Ezio og snikmord.

Dette promomateriale er ekte. (Foto: Kotaku)

Nå er navnet og slippvindu på herligheten bekreftet. Assassin's Creed: Brotherhood kommer på Xbox 360, PlayStation 3 og PC denne høsten. Det er avslørt gjennom promomateriale Kotaku har fått fatt i, og som Ubisoft bekrefter er ekte overfor Gamespot.

Her skal vi nok en gang ta rollen som Ezio i renesanssens Italia, og nå er han en fullblods snikmorder. Kampen tas opp med tempelridderordenen, og du skal lede ditt eget brorskap av snikmordere i fiendens hjerte – selve Roma.

For første gang blir det også flerspiller i et Assassin's Creed-spill. Her kan du spille som en valgfri snikmorder og selv definere måten du dreper på. Promomateriale viser flere snikmordere på omslaget, inkludert en kvinnelig figur.

Mer informasjon om spillet vil visstnok slippes av Ubisoft til uken, heng med da. I mellomtiden kan du lese vår rosende omtale av Assassin's Creed II.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden