Episodebaserte grøss til sommeren

Forbidden Siren-etterfølgere til PS3

Sony har kunngjort Siren: Blood Curse, en episodebasert grøsserspillserie til PS3.

Forbidden Siren-spillene skremte vannet av de som testet dem på Playstation 2, og nå har Sony kunngjort at kultserien fortsetter på Playstation 3 til sommeren.

Siren: Blood Curse lanseres i tolv episoder (over PSN Store), og handlingen foregår i den japanske landsbyen Hanuda. Et amerikansk TV-team kommer til landsbyen for å lage dokumentar om menneskeofringer som visstnok skal ha funnet sted for tretti år siden.

Hanuda er et mørkt og dystert sted, og byen virker som den fortsatt befinner seg på syttitallet. En eldgammel forbannelse har blitt utløst, og amerikanerne må nå redde de overlevende innbyggerne (og seg selv) fra blodtørstige monstre.

Disse kalles shibitoer, og er en slags zombier. I motsetning til tradisjonelle zombier, er de imidlertid både raske og rådsnare, og hvis de får ferten av menneskekjøtt blir de helt ville.

Som i forgjengeren har du imidlertid en fordel mot disse monstrene. Ved hjelp av merkelige psykiske krefter kan du nemlig se det shibitoene i nærheten ser, og dermed kan du planlegge hvordan du best kan komme unna med livet i behold (eller bare få en tidlig advarsel om en av dem ser deg).

Sony lover blant annet en svært realistisk verden, massevis av blod og gørr, autentiske ansiktsanimasjoner og en avansert fysikkmotor.

Siste fra forsiden