Podkast

DoubleJump, episode 55

Er det dårlig nytt at Oculus-sjefen gir støtte til Trump?

I tillegg deler podkast-gjengen sine tanker om det norske rytmespillet Klang, og mer om Forza Horizon 3.

YouTube

Mens Gøran er sykemeldt og Håvard misbruker fleksitidordninga vår på det groveste leder Marius, Jonas og supergjest Espen Jansen deg gjennom den siste ukens hendelser i den magiske dataspillverdenen.

Det norske rytmespillet Klang klarte ikke helt å sjarmere Espen i senk, men han ble i bedre humør da han trykket klampen i bånn på Forza Horizon 3. Jonas rapporterer live fra flystripa i Bodø, og Marius har en rett ut dårlig dag.

Vi konkluderer med at Bioshock er på topp 5-lista av spill fra forrige konsollgenerasjon, og prøver også å forklare hvorfor en manns halvhjertede støtte til Donald Trump er dårlig nytt for Oculus Rift.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden