Er dette det vanskeligste Super Mario Maker-brettet til nå?

Det tok skaperen 9 timer å komme seg helskinnet gjennom nivået.

Selv om Super Mario Maker knapt er to uker gammelt, har vi allerede sett brukere av brettskapingsverktøyet levere en haug av imponerende brett allerede. Det er nok likevel få som vil skape brett på nivå med det «PangaeaPanga» har greid.

Bomb Voyage. (Video: Bananasaurus Rex, YouTube)

Først ute var Bomb Voyage, et brett der man må bruke Bob-omb-fiender til å sprenge seg gjennom isblokker ved å kaste de, bruke de som hoppeplattformer, og til og med heade de som en fotball langs brettet. Det tok 11 000 forsøk for spillere fra hele verden før én person greide å komme seg gjennom brettet. Heldigvis dokumenterte vedkommende det, og gjennomspillingen kan du se i videoen til høyre.

Oppfølgeren som det tok 9 timer å slå

Like etter fulgte han opp brettet med Pit of Panga – som du kan se ham spille i videoen øverst. Her er det en hel del mye mer avansert sjonglering av gjenstander og makeløst timede hopp som sørger for utfordringen.

I Super Mario Maker er det slik at man må klare å fullføre et brett før man laster det opp. Faktisk var Pit of Panga så utfordrende at det tok PangaeaPanga 9 timer å komme seg helskinnet gjennom det hele, i motsetning til de fem timene det tok å lage brettet. Har du lyst til å bryne deg på brettet selv, kan du finne det på Course ID: 6059-0000-005E-4FB5.

Super Mario Maker er for øvrig ikke PangaeaPangas første mulighet til å lage Mario-brett. I flere år har han brukt verktøy som lar ham redigere spillkode til å skape sine egne brett i Super Mario World. Noen av brettene er svært vanskelige, mens andre er mer balanserte.

I Super Mario Maker får du lage dine egne brett basert på Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World og New Super Mario Bros. U. Her får du muligheten til å snekre sammen ditt eget Mario-eventyr, med alle fiender, drakter og hindre du kjenner fra serien.

Dersom du har lyst til å se flere utrolige spillferdigheter, kan du sjekke ut høydepunktene fra årets Awesome Games Done Quick »

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden