Er dette Lucasarts hemmelighet?

Det ryktes at Lucasarts-avsløringen vil handle om det kunstneriske plattformspillet Lucidity.

Tidligere i dag skrev vi om at et nytt spill er på vei fra Lucasarts, og at det vil bli avdekket på fredagens Gametrailers TV-sending, med de første levende bildene fra spillet.

Et av de heteste ryktene som nå svirrer er at det er Lucidity som vil bli avslørt. Spillet ble første gang omtalt i forbindelse med en varemerkeregistrering av navnet, og senere bekreftet av en kilde internt hos Lucasarts.

Ifølge ryktene er Lucidity et todimensjonalt plattformeventyr der man istedenfor å styre hovedpersonen Sofi plasserer ut objekter som hun på egen hånd benytter til å komme seg videre. Spillet høres kanskje Lemmings-inspirert ut, men vil ifølge kilden handle om Sofi som leter etter bestemoren inni sin egen hjerne.

At en jente og bestemoren er involvert virker i hvert fall å være bekreftet, om vi tar det lekkede skjermbildet fra den spanske bloggeren Pure De Garbanzos for å være god fisk. Bloggeren har flere ganger tidligere lekket ut informasjon og bilder om spill som kommer.

En lekket liste med achievements som til sammen utgjør 200 ”gamerpoints” tyder i hvert fall på at spillet vil slippes på Xbox Live Arcade.

Hvorvidt det er dette spillet som blir avslørt på morgendagens Gametrailers-sending vil bare tiden vise.

Siste fra forsiden