FIFA 15

Er ditt studiested Norges beste i FIFA 15?

TV 2 Sporten inviterer til studentturnering i det populære fotballspillet.

For svært mange studenter er studentkroen en viktig møteplass, og FIFA-serien er Norges mest spilte videospill fordi det er underholdende, samlende og sosialt.

Nå inviterer TV 2 Sporten, i samarbeid med Gamer.no, Electronic Arts og Microsoft, til et uhøytidelig, nettbasert mesterskap i FIFA 15 mellom studiesteder rundt om i landet, og spillingen foregår på den lokale kroen.

Plass til ti studiesteder

Disse studiestedene er allerede påmeldt:

Vis mer
  • BI Oslo
  • Norges Handelshøyskole
  • Universitetet i Oslo
  • Universitetet i Stavanger
  • Universitetet i Tromsø
  • Det Akadamiske Kvarter (stiller lag på vegne av UiB, HiB og resten av studentene i Bergen)

Hver deltakende kro vil motta en Xbox One-konsoll og et spill, og må deretter plukke ut to spillere som skal representere sitt miljø i turneringen.

Turneringen spilles to mot to, og det anbefales at hvert studiested gjennomfører en kvalifiseringsturnering for å plukke ut hvilke to som skal representere skolen når mesterskapet starter.

Kvalifiseringen skal være åpen for alle som er tilknyttet ditt studiested, og hvem som stiller må meldes inn til arrangøren innen 20. april.

Fredag 24. april klokken 18:00 starter den nasjonale turneringen mellom totalt ti studienettsteder. Mesterskapet starter med gruppespill som deretter leder inn til et sluttspill og en avgjørende finale. Både gruppespill, sluttspill og finale spilles over nettet, fra den lokale kroen.

10 000 kroner i premie

Vinnerne mottar et gavekort til en verdi av 10 000 kroner som kan brukes til å fornye datautstyret eller annet teknologisk utstyr på den lokale studentkroen. I tillegg får man en spillpakke fra Electronic Arts. Konsollen og FIFA 15-spillet kan beholdes av studentkroen etter turneringen, uansett resultat.

Hvis du eller ditt studiested er interessert i å delta, kan dere sende en e-post til turneringsansvarlig Daniel Faldmo. Det er plass til 10 studiesteder i denne turneringen, og de miljøene med en viss størrelse og med folk som kan stå for logistikken vil bli prioritert.

Turneringen arrangeres i samarbeid mellom TV 2 Sporten, Gamer.no, Electronic Arts og Microsoft.

Siste fra forsiden