Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 8

Er du lei av de billige hodetelefonene dine?

Vi har åpnet luke nummer åtte.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Hi-Fi over ørene

Blue Lola White.
Blue Microphones

I dagens luke kan du vinne Blue Microphones sine Lola-hodetelefoner. Disse hodetelefonene er bygget for å sitte behadelig på hodet, samtidig som de er luftige nok til å sørge for god romfølelse i musikken. Med elementer på 50 millimeter i lukkede kopper kan du spille høyt uten å forstyrre nabomannen på bussen.

Med i pakken følger en 3 meter lang lydkabel, som kan byttes ut med en 1,2 meter lang kabel med mikrofon tilpasset iOS-enheter for ha når du er ute på reisefot. I tillegg følger det med et mini-jack til jack-adapter og en myk bæreveske for oppbevaring.

Tek.no testet disse hodetelefonene for et års tid siden, og mente de hadde et bredt og godt stereoperspektiv og god lydkvalitet, samt at de passer godt for deg som vil ha hodesett med originalt utseende.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
171 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden